A Földrajz Új Világa – számítógép és Internet alkalmazása a földrajztanításban

A Földrajz Új Világa címmel 30 órás akkreditált tanártovábbképzést indít 2017 őszén a Szegedi Tudományegyetem Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszéke.

A program célja: A bemutatásra kerülő szabad felhasználású szoftverek, internetes interaktív szimulációk (animációk) segítségével az általános és középiskolás tankönyvekből vett példák alapján a számítástechnika kínálta multimédiás lehetőségek eddigieknél erőteljesebb bevonása a földrajz tanításába. A továbbképzés a középiskolai és általános iskolai földrajz szakos tanárok számára a földrajz tantárgy oktatásához szükséges számítástechnikai ismeretek bővítését ilyen irányú készségeik javítását célozza. További cél a földrajztanárok által a tanórákon alkalmazott IKT módszerek megújítása, bővítése és fejlesztése.

Időpont:2017.09.29-30. és 2017.10.13-14.
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 1.

Minimum létszám: 10 fő
Maximum létszám: -
A képzés díja: 30.000,- Ft
Érdeklődni lehet: Dr. Szilassi Péter egyetemi docensnél, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 62 343-368

A továbbképzés során a számítástechnika földrajzórai alkalmazási lehetőségeit ismerhetik meg a résztvevők.
Előzetes számítógépes ismeret nem szükséges!

Bővebb információ: http://pedakkred.oh.gov.hu/PedAkkred/Catalogue/CatalogueDetails.aspx?Id=5588

Kérjük, hogy jelentkezési szándékát jelezze e-mailben, az alábbi/mellékelt jelentkezési lapot és mellékleteit pedig postázza erre a címre:

SZTE TTIK Tanulmányi Osztály 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink