MFT150 Jubileumi gálavacsora: kedvezményes részvételi díj

Helyszín: az MTA Székház Díszterme, 1051 Budapest, Dorottya u. 2., Gerbeaud Ház

Időpont: 2022. november 19. (szombat) 20:00

A Magyar Földrajzi Társaság szeretettel meghívja önt az MFT 150 jubileumi rendezvénysorozat záróeseményére.

Ahogy korábban már hírt adtunk arról, a Magyar Földrajzi Társaság a 150 éves jubileumi évadzárót méltó módon, egy gálavacsorával ünnepli meg a Gerbeaud étteremben, amelyen jelen lesz több európai földrajzi társaság képviselője is. Szeretnénk, hogy a gálavacsora a hazai földrajzos társadalom valamennyi tagja számára elérhető és vonzó legyen a kutatóktól a tanárokig, a diákoktól a nyugdíjas kollégákig, a fővárosiaktól a vidéki érdeklődőkig. Követvén a regisztrációk alakulását az MFT Elnöksége úgy döntött, hogy a „gálavacsora-csomag” újra gondolásával vonzóbbá, többek számára elérhetővé teszi a gálavacsora részvételi díját. Ezek alapján a gálavacsora csökkentett részvételi díja:

  • MFT tagoknak kedvezményesen 13 000 Ft/fő,
  • nem tagoknak 18 000 Ft/fő.

Az éttermi árak ma már sajnos sehol sem olcsók. Megítélésünk szerint ez kedvezőnek tekinthető egy ilyen ritka ünnepi alkalomra. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ezért a résztvevők egy alap gourmet-csomagot kapnak (3 fogásos menü, mely az italfogyasztást is magában foglalja) a Gerbeaud étterem exkluzív környezetében hazai és külföldi földrajzos vendégek társaságában.

Szerencsések vagyunk, hogy megélhetjük ezt a különleges évfordulót. A szervezők nem titkolt célja, hogy a vacsorán túl a 150. kilométerkőnél legyen ez egy közösen megélt ünnep a földrajzos társadalom számára, egy jó alkalom a földrajzos összetartozás közös kinyilvánítására, a belső és külső kapcsolatok építésére, erősítésére. Bíztatjuk kedves tagtársainkat és barátainkat, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, és minél nagyobb számban vegyünk részt ezen a ritka ünnepi eseményen az ország minden részéről.

A földrajzos társadalom közösségiesedése közös ügyünk, ennek érdekében örömmel vesszük, és külön megköszönjük a Magyar Földrajzi Társaság vagy annak területi és szakosztályai tisztségviselőinek, a honi geográfia befolyásos vezetőinek, hogy ha módjukban áll, személyes részvételükön túl környezetükben is népszerűsítsék az eseményt.

Az időpont és a helyszín a kedvezőbb részvételi díj mellett is változatlan: 2022. november 19. (szombat) 20:00, Gerbeaud Ház, Átrium-terem.

Természetesen a gálavacsorára a jelentkezés határidejét is meghosszabbítottuk november 13. (vasárnap) estig. Jelentkezni továbbra is ugyanazon regisztrációs lap kitöltésével lehet:

Mindazok, akik eddig csak az előadóülésre jelentkeztek, és a fentiek tükrében már szívesen részt vennének a gálavacsorán is, ezt jelezzék a jelentkezési űrlap (újra) kitöltésével.

A Magyar Földrajzi Társaság szeretettel vár minden érdeklődőt! Vigyük át együtt a Magyar Földrajzi Társaságot a következő 150 évbe!

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink