Thirring Gusztáv pályázat

thirring gusztavA Területi Statisztika elkötelezett a tudományos kutatások támogatásában és azok eredményeinek bemutatásában. Ennek keretében a Központi Statisztikai Hivatal a Területi Statisztikával közösen Magyarország térbeli folyamatai gazdasági- társadalmi kérdéseinek összekapcsolt elemzése témában pályázatot hirdet a Thirring Gusztáv emlékére alapított pályadíj elnyerésére.

A pályázaton a szerzők, vagy szerzői kollektívák eredeti, máshol nem publikált, legalább 30–35 oldal terjedelmű, statisztikai módszertani, vagy elemző tanulmánnyal vehetnek részt.

A tanulmány beérkezési határideje: 2012. szeptember 1.

A pályaműveket a KSH Elnöksége és a Területi Statisztika Szerkesztőbizottsága által kijelölt Bírálóbizottság értékeli.

Eredményhirdetés: 2012. november

Az egyes pályadíjak (bruttó) összegei:

első díj:   300.000,- Ft

második díj: 250.000,- Ft

harmadik díj: 200.000,- Ft

A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a Bírálóbizottság véleménye alapján egyes pályadíjakat megosztva, vagy egyáltalán ne adjon ki, illetve az egész pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat jeligés. A pályázók tüntessék fel jeligéjüket, és zárt borítékban mellékeljék személyi adataikat. A pályázatokat a következő címre kérjük küldeni:

Területi Statisztika Szerkesztősége
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06-1-345-6867

Hírlevél

A Földgömb magazin

A Magyar Földrajzi Társaság földrajzi-ismeretterjesztő folyóirata 2012-től illetménylappá vált!

Főtámogatóink

Partnereink